Tilaukset nyt myös Osuuskunta Kirjasimen verkkokaupasta

Kirjallisuuden ja kulttuuriammattilaisten muodostama työosuuskunta, turkulainen Osuuskunta Kirjasin kasvaa ja vahvistuu. Osuuskunta on nyt avannut uuden verkkokaupan, josta voi ostaa kaikkien osuuskunnan jäsenten myyntituotteita, myös Kustannusliike Parkon kirjoja.

Osuuskunta Kirjasin on avannut kaikki toimijat yhteen keräävän verkkosivuston ja verkkokaupan. Kun kaikkien jäsenten myyntituotteet on koottu samaan paikkaan, on niiden hankinta helppoa ja edullista. Monipuolisen valikoiman näkee yhdellä silmäyksellä.

Vuonna 2013 perustetun osuuskunnan piirissä toimii erityisesti kustantamoja. Verkkokaupassa ovat nyt mukana kustantaja Mika Kemppaan perustama Kustantamo etc., kirjailija Taina Parikan kustantamo Havina, turkulainen indiekustantamo Kaarna Kustannus, kirjallista ilmaisua edistävä yhdistys Kirjan Talo – Bokens Hus, monitaiteinen ja monikielinen Kustantamo Kita, käännösrunouteen keskittyvä Kustannusliike Parkko sekä sanataiteilija Veera Vähämaa. Osuuskunnan jäsenten luku kasvaa jatkuvasti. Toiminnanjohtaja on Tommi Parkko.

Osuuskunnan piirissä jäsenten on mahdollisuus rauhassa keskittyä luovaan toimintaan. Esimerkiksi palkkojen ja palkkioiden laskutus onnistuu helposti osuuskunnan kautta. Osuuskunta myös ylläpitää projekteja ja hankkeita. Jäsenet voivat kätevästi osallistua yhteisiin osuuskunnan organisoimiin myyntitapahtumiin.

Osuuskunta hakee jatkuvasti piiriinsä jäseniä, jotka tarvitsevat laskutuspalveluja tai hankkeitaan varten yhteisön. Jos sinulla on hanke muttei tahoa, jonka alla sen voisi toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä: osuuskuntakirjasin@gmail.com
Tutustu verkkokaupan valikoimaan: www.kirjasin.fi

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Tommi Parkko
Linnankatu 24, 20100 Turku